Закажан е датум за одржување на Републичкиот натпревар ,,Млади библиотекари”

Почитувани,
Извршниот одбор на БЗМ ве известува дека Републичкиот натпревар „Млади библиотекари“ ќе се одржи на 21 мај 2024 година во 12.00 часот, а домаќин на овој настан е Библиотеката „Тане Георгиевски” – Куманово.
Ве молиме, записниците од одржаните Општински натпревари да ги доставите најдоцна до 10 мај 2024 година на bzmnunub@gmail.com

Срдечно,
д-р Јана Михајловска
Претседател на ИО на БЗМ

Можеби ќе ви се допадне...