Месечна архива: ноември 2023

49. Годишно Собрание на БЗМ

Почитувани членови на БЗМ, Денес, во Центарот за конференции и студии во НУ НУБ Св. Климент Охридски” – Скопје, со почеток во 10.30 часот се одржа редовното 49. Годишно Собрание на Библиотекарско здружение на Македонија ( БЗМ). Темата за дискусии на оваа средба на Собранието беше: „Како до подобри услови во библиотеките и до подобра...