Датум на одржување на Републичкиот натпревар „Млади библиотекари“

Почитувани членки на БЗМ,

Републичкиот натпревар „Млади библиотекари“ ќе се одржи на 20 мај 2022 година (петок) во НУБ „Григор Прличев“ – Охрид со почеток од 12.00 часот.

Можеби ќе ви се допадне...