Категорија: Гостувања

Втор форум на библиотечната унија во Градска библиотека

Д-р Јана Михајловска, претседател на Библиотекарското здружение на Македонија и Јелисавета Костадинова, в.д. директорката на НУБ „Св. Климент Охридски“ – Скопје присуствуваа на првиот и на вториот ден на меѓународната конференција „Втор форум на библиотечната унија на земјите од Источна и Југоисточна Европа и Кина” во организација на Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ – Скопје,...