ИЗВЕСТУВАЊЕ за Изборното собрание на БЗМ

Почитувани членки на БЗМ,

Извршниот одбор на Библиотекарското здружение на Македонија го закажа Изборното собрание на БЗМ на 28 септември (среда) со почеток од 11.00 часот во Центарот за конференции и студии во НУБ „Свети Климент Охридски“ – Скопје. До сите членки испратено е известување и Дневен ред со можност за Ваши дополнувања кои ќе ги доставите на e-mail адресата на здружението во определениот рок.

Можеби ќе ви се допадне...