Излезе новиот број на списанието „Библиотекарство“ за 2023 година

Излезе новиот број на списанието „Библиотекарство“ за 2023 година. Можете да го разгледате или симнете преку нашата веб страница, на следниов линк.

Можеби ќе ви се допадне...